2015/10/05

FASHION FESTAREILLA

fashionfest1 fashionfest3 fashionfest4 fashionfest5 fashionfest2 fashionfest15 fashionfest16 fashionfest7 fashionfest8 fashionfest9 fashionfest14 fashionfest11-1 fashionfest17 fashionfest18

Kuvien ryöppy! Huh!

Viime torstaina sain kunnian osallistua Globe Hopen sekä Café Köketin järjestämille Fashion festareille Kiseleffin taloon Helsingin Senaatintorin laidalle. Tapahtuma oli koko päivän pituinen ja ohjelmaa riitti aina kello aamu seitsemästä ilta kymmeneen. 

Fashion festarit järjestettiin siis kahden Kiseleffin talon toimijan voimin ja tapahumasta ollaan muodostamassa jokasyksyistä perinnettä. Tapahtuman perimmäinen tarkoitus on esitellä uusinta muotia, nousevia muusikoita ja nauttia hyvästä ruuasta ja ottaa osaa päivänpolttaviin puheenaiheisiin.   

Omalta osaltani päivä festareilla alkoi noin 12 aikaan, jolloin Köketin tilat olivatkin jo täyttyneet lounastelijoista. Tarjolla oli mm. alkukeitto, paria vihreää salaattia, ruokaisia salaatteja, pitkään kypsytettyä naudanlihaa sekä uunijuureksia. Kaiken kruunasi aivan mielettömän maukas aioli! Nam! Valehtelematta yksi parhaista lounaista mitä oon syönyt. Koko tapahtuman ajan kahvilan tiski oli täynnä mitä suussasulavampia kakkuja ja leivonnaisia. Festareiden ajan Kiseleffin tiloissa toimi myös lajittelupaja ja kestokassien tuunaus-paja. Oli mukava nähdä, että sana lajittelupajasta oli kiirinyt ja ihmiset toivat vanhoja vaatteitaan pajaan ja jäivät nauttimaan kahvilan antimista ja livemusiikista. 

Päivän kohokohtana toimi ehdottomasti livemusiikki ja esiintyjät, jotka loivat tapahtuman tunnelman. Illan aikana esiintyivät mm. Fiola, Vanilla, Jouni Aslak, Lieminen sekä upea Emma Salokoski. Fiolan keikan aikana nähtiin myös Globe Hopen ja Lumin yhteinen muotinäytös, joka oli mielettömän hauskasti toteutettu - tanssien! Muotinäytöksessä esiteltiin Globe Hopen syksyn uutta mallistoa ja tanssijat oli asustettu Lumin kengillä ja laukuilla. Globe Hopen liikkeessä toimi myös Late night shopping ja uusi mallisto oli jo ostettavissa liikkeestä. Innokkaimmat saattoivat nähdä myös maistiaisia ss16-malliston tuotteista ja allekirjoittanut voi täällä nyt kehaista, että VAU miten raikas ja tyylikäs mallisto! Tiedän jo muutaman tuotteen, jotka tulen varmasti vielä kotiuttamaan .. 

Fashion festarit oli äärimmäisen lämminhenkinen ja raikas tapahtuma! Pidin erityisesti ilmapiiristä, joka upea Kiseleffin talo vaaleine seinineen ja lamppujonoineen toi. Myös ajatus eettisyydestä, uusien artistien esiin tuomisesta sekä Torikorttelien hengen nostattamisesta tekivät tapahtumasta välittömän ja lämpimän. Esillepano Köketissä oli simppeli ja kaunis sekä palvelu nopeaa ja erittäin ystävällistä. Ja erityismaininta Globe Hopen väelle - ootte ihania ! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti