2015/09/30

THEM PANTS

vest1 vest2 vest3 vest6 vest5 vest4 vest7

Kuvat Riikka / RiikkaK

Karvaliivi Ginatricot / Neule Ginatricot / Housut Cubus / Kengät Dinsko / Lasit Ur&Penn

Bongaa kuvista tuote, joka vielä muutama kuukausi sitten olisi jäänyt kaupan rekkiin roikkumaan. Kyllä, osuit oikeaan - leveälahkaiset legginssit! Ja tämähän on täysin eri asia kuin muutama postaus takaperin esiintyneet sifonkipöksyt. Nää on niin ysäriä!

Rohkenin toissapäivänä sovittamaan kyseistä mallia muutamassakin eri putiikissa ja nämä Cubuksen ehdokkaat oli kaikista istuvimmat ja myös vyötärön korkeus miellytti allekirjoittanutta. Puuvilla housuissa on myös aina plussaa! Skinny- farkkujen jälkeen tää oli todella extremekokeilu (??),  ja en voisi kyllä enempää olla tyytyväinen - ihanaa että mukavuus ja väljyys on takaisin muodissa! Varsinkin pitkien ja isojen neuleiden kanssa nämä housut sopii kuin nenä päähän. 

Myös tuo karvainen tekoturkisliivi oli hetken mielijohteesta hankittu (lue niin jäätävän kiva) löytö, että pakkohan se oli pukea kuvausreissulle päälle. Liivit on monelle ongelmakohta ja niitä ongelmia on todellakin monia. Usein niistä tehdään todella lyhyitä, jolloin varsinkin näin pitkäselkäiselle se lisää kiloja varteen noin +20. Monesti materiaalit liiveissä on halvan näköisiä ja hehkein amiskukkanenkin niistä kehtaa kieltäytyä. Liiveissä näkee usein myös paljon erilaisia vöitä ja muita härpäkkeitä, jotka mulle on ainakin iso nou nou - en halua näyttää karvaiselta joulukinkulta. No, tämä Ginan liivi ei onneksi edusta mitään näistä, vaan silkkaa täydellisyyttä! Liivi on mukavan väljä, siinä on leveä kaulus, joka on muunneltavissa ja vuori on miellyttävää satiinia. Ja tärkein ominaisuus, jonka takia sen päätin pelottomana hankkia on pituus. Polvipituisena sen alle on helppo ilmojen kylmetessä heittää esimerkiksi nahkatakki tai vaikka ohut villakangastakki. 

Huh johan tuli runoiltua! Mitä olette mieltä, oliko liivi ja housut huti vai totaali hitti? 

PS. IHANA SYKSY JA AURINKO <3 Näistä saa energiaa!

4 kommenttia:

 1. Ihanat housut!! :) Pitäs varmaa mennä itekki sovittelemaan noita leveälahkeisia housuja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos kommentista Miru! :) Ennakkoluulot on kaikonneet ja voin erittäin lämpimästi suositella koklaamaan tota mallia! Erittäin mukava päällä ja ihana yhdistää esim paksuun pitkään neuleeseen. Tosiaan nämä mun on Cubukselta ja ei ollut hinnallakaan pilatut ; 19,95€ :)

   Poista
 2. Haha kokeilin samanlaisia leggareita, mulla ne jäi vielä kauppaan. En vaan osannut kuvitella liihottelevani menemään niissä muualla kuin kotona : D Mutta törkeen hyvältä näyttää sulla, peukkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Terhi :) !! Täytyy sanoa, että nää kyllä jakaa mielipiteitä aika voimakkaasti munkin lähipiirissä! Onneks lahkeet on leventynyt näissä just sopivasti - ei oo liian överi ;)

   Thanks :-*

   Poista