2015/10/13

THE COLLAR

stairs1.1 stairs3_1 stairs1.2_1 stairs2.2 stairs4.2 stairs5 stairs6 stairs7

Kuvat Riikka / Riikka K

Takki 2ndHand / Kauluri Topshop / Housut Cubus / Paita Ginatricot / Kengät Dinsko

Pidän siitä, jos kaappeja kolutessa vastaan tulee jotain minkä olemassaolon oot täysin unohtanut ja kaiken siivouksen/muun häsläämisen keskellä istahdat alas tuijottamaan tuota jotain ja muistelet mistä se käsiisi oikein tarttuikaan. 

Löysin mustan karvakaulurini eilen. Sovittelin eteisessä asuvaihtoehtoja ja änkeydyin meidän ylipieneen vaatehuoneeseen, jonne olen sullonut suurimman osan talvi- ja syysvaatteista. Perimmäisessä nurkassa on epämääräinen kasa huiveja, pipoja ja tumppuja ja jäin tuijottamaan mustaa möykkyä. No se oli se kauluri. 

Ostin kaulurin kaksi vuotta sitten Cardiffin Topshopista kun olin vaihdossa Walesissa. Muistan kuinka silloin joka toisella oli karvakauluri ja Suomessa en ollut (tai ainakaan Mansessa) kellään nähnyt sellaista käytössä. Ainakaan tositarkoituksella. Tai jos oli niin se oli pieni ketunhännän näköinen pötkylä. Mutta tää Topshopin, tää on upea. En vaan oikein tiedä onko tää enää niin in? Käyttääkö ihmiset villakangastakkien koristeena/lämmikkeenä tekoturkiskaulureita tai aitoja kaulureita enää? Jos ei niin ei se mitään, mä ainakin käytän ja aion varmasti pukea heti huomena uudestaan. Olipa ihana löytö omasta vaatekaapista!

Haluisin kuulla rehellisiä mielipiteitä tästä kaulurimuodista. Onko nää enää in?

Ps. Sana kauluri vie mut talveen -93 kun sellainen punainen kauluri oli puettava haalarin alle, jotta sai mennä pulkkamäkeen eikä tulis vilu. 

4 kommenttia:

 1. Jenni, oli kauluri in tai ei, niin itse käytän myös. Perhaps we should bring them back? Itse käytän vain aitoja, jotka ovat sitten second handia tai villiturkista. Mielestäni kyseessä niin klassinen asuste, ettei se mene muodista koskaan. Ja tulee niin auttamattoman foxy olo, eikö?

  http://thewildethings.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä kanssas samaa mieltä! Ja aion myös rohkeasti jatkaa käyttämistä :)
   Foxy olo on JUST se minkä tää asuste tuo kantajalleen, haha ;)

   Kiitos Emma kommentista :)!!

   Poista
 2. Multa löytyy myös karvakaulus! Tosin en oo vielä kaivanut sitä talvivaatteiden joukosta esille. Itsellä taisi olla se käytössä viimeksi kun kävin talvella teatterissa. Ihan muina turkismummuina siellä, hyvin sulauduin joukkoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! :D Enemmänhän tuo on talviasuste, mutta jotenkin kaipaa vaihtelua huivien tilalle ja helppous viehättää kun menee takin kun takin kanssa :)

   Poista