2015/10/07

ALONG CAME THE COLD

theskirt1 theskirt2_1 theskirt3_1 theskirt4

Kuvat Riikka / RiikkaK

Neule Selected / Hame Seppälä / Laukku Lumi accessories / Kengät Dinsko

Jäätävää. Tällä sanalla vois kuvailla eilistä kuvaussessiota Riikan kanssa. Halusin kokeilla ottaa eiliset asukuvat Ratinan stadionilla, noiden kivojen harmaiden seinien läheisyydessä. Rohkeasti tarvottiin menemään ja napsaistiin kuvat. Mutta näistä kuvista ei huou sitä pistävää kylmyyttä, mikä eilen tossa tilanteessa oli mukana! HYI! Vinkkinä kaikille kuvaajille - lokakuu ja kamera vaativat jonkunlaiset hanskat. Esimerkiksi Tigerin kosketusnäyttöhanskat vois pelittää kuvaustilanteessa oikein näppärästi!

Torstain Helsingin reissulta tarttui mukaan myös kuvissa esiintyvä musta villaneule. Viihdyn pitkissä neuleissa ja halkiot sivuilla ovat hauska yksityiskohta. Monina syksyinä oon tuskastellut neuleiden ostoa turhautumiseen saakka, koska pitkän selän omistavana lyhyet neuleet eivät tunnu istuvan. Ilokseni oon kuitenkin huomannut, että pidemmät mallit tekevät taas tuloaan ja ostosreissuillakin säästytään kirosanoilta! JES!

PS. Dinskon nahkasaappaat ovat tähän astisen shoppailuminäni yksi parhaista hankinnoista. Katsokaa nyt vaikka tuota korkoa ja siluettia!

Syksyistä keskiviikkoa kaikille ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti