2015/11/30

SIMPLY OVERSIZED

tile1_1 tile2_1 tile3_1'' tile4 tile7 tile8

Kuvat Jenni / New Life 

Takki 2Hand / Neule Mango / Kengät Dinsko / Laukku Clockhouse / Lasit 2Hand

Eilen paistoi ihanasti aurinko muutaman tunnin ja pitihän tää harvinainen valoilmiö hyödyntää. Ja mikä parasta - pystyi pistään pokat päähän! Voi mikä helpotus sen onkaan kun itse poseeraa kameralle ja saa naaman peitoksi laittaa lasit. Homma helpottuu huomattavasti. Itse kun en vielä puoltakaan vuotta ole blogihommaa tehnyt niin edelleen kasvojen ilmehdintä ja niiden rentouttaminen kuvausta varten on vielä hakusessa. Haha! Taidanpa olla vaan liian levoton ja ilmeikäs tyyppi. 

Toinen haaste mitä kuvatessa usein tulee eteen on vaatteet ja niiden sijoittaminen kuviin ja tietty itselleen päälle niin, että ne näyttävät hyvältä. Eilen olin ehdottomasti sitä mieltä, että halusin täällä blogin puolella esitellä toisen beessin kirppistakin rennosti "harteilla". Takki on mulla suoraansanottuna vielä työn alla, sillä haluaisin pienentää sitä. Mallia tosin on hankala lähteä itse muuntelemaan ellei satu olemaan kaavoitusmestari. Takki on kokoa 38/40 eli pitäisi täten olla täysin passeli mulle, mutta silti tuntuu että uin sen sisällä. Mutta mitäs se haittaa! Takki on iso ja lämmin ja jonne on ihana sukeltaa kun pakkaset alkaa paukkumaan. Ehkä jätän sen omiin oloihinsa ja yhdistän sen kanssa kapeita lahkeita ja korkoja, jolloin saan asuun enemmän tasapainoa. Eikun paukkupakkasia odottelemaan!

Rentouttavaa viikkoa kaikille <3 

2 kommenttia:

  1. Oli pakko tän kaiken tukkakeskustelujen jälkeen tulla kattomaan tätä sun tukkaa ja ai vitsi et näyttää hyvälle <3 Kyllä mä aika varmasti napsasen semmosen 15-20cm omasta pois. Ois jo tiistai... :D

    VastaaPoista