2015/11/09

BLACK MIDI

allblack1_1 allblack2_1 allblack3 allblack7 allblack6

Kuvat Riikka / Riikka K

Takki 2Hand / Paita Ginatricot / Hame Minimum / Kengät Bianco

Ennen Indiedays Blog Awardseja käytiin Riikan ja Jennin kanssa kuvaamassa asukuvat Ruttopuistossa. Olin päättänyt laittaa ylleni jonkin helpon tyylikkään asun, joka käy sekä päivä- että iltatapahtumaan. Olin muutamaa päivää aikaisemmin bongannut Minimumin midimittaisen keinonahkahameen Stockmannilta ja ihastuin hameeseen kyllä sen verran, että päätös sen käyttämisestä Awardseissa tuli aikalailla kuin apteekin hyllyltä. Hameen kaveriksi löysin Ginasta mustan lyhyen glitterpaidan.

En ole ennen omistanut midi-mittaista hametta ja kokeillessani tuota nyt ensikertaa se teki heti kyllä vaikutuksen. En oo pitänyt itseäni koskaan hame-ihmisenä ja useimmiten mielikuvani nahkahameista on juuri kroppaanuolevat makkarankuorimallit. Minimumin hameessa ihastuin juuri sen "keveyteen" ja erityisesti vyötärön kuminauhamalli. Hameessa on suhteellisen iso mitoitus ja itselleni valitisinkin normaalia pienemmän koon.

Minimun on ehdottomasti yksi mun lempivaatemerkeistä. Pohjoismainen yksinkertaisuus, graafisuus sekä laadukkaat materiaalit ovat tehneet muhun vaikutuksen ja jo aikaisemmassa työpaikassani tämä tanskalainen merkki oli mun hipeltelyn kohteena!

(Harmikseni valikoin postauksen kuviksi juuri ne missä vähiten hametta näkyy, heh! Jospa siis uutta postausta hameen kanssa pian suunnitteille?)

Ootteko muut kokeilleet/omistaneet midihameita? Löytyykö teiltä omia suosikkeja? Olisi kiva kuulla löytyykö muilta merkeiltä samankaltaisia malleja.

3 kommenttia:

 1. Mulla ei koskaan ole ollut midihametta, ne on niin aikuismaisia ja naisellisia : D näyttää superhyviltä muiden päällä, mutta itelläni en osaa kuvitella. Tuo nahkainen versio on kyllä hieno, siinä on asennetta! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin toi nahkainen on juuri semmonen ei niin naisellinen ja sen kanssa pystyy stailaan asusta myös vähän arkisemman :) Suosittelen kokeilemaan!

   Poista
 2. Olen itse aina mieltänyt midi-mittaisen hameen puoleenväliin pohjetta ulottuvaksi ja niitä löytyy omasta vaatekaapistani pari, yksi nahkainenkin. Hirmu naisellinen on tosiaan, riippuen toki mitä hameen kanssa pukee. Itse käytän uein jonkun ison neuleen parina :)

  http://thewildethings.com

  VastaaPoista