2015/11/05

MORE GLITTER NEXT TIME

blogawards3 blogawards1 blogawards2 blogawards4 blogawards5

Indiedays Inspiration Day & Indiedays Blog Awards 2015


Viime lauantaina sain kunnian osallistua ystäväni Riikan kanssa Indiedays Inspiration Dayhin sekä illansuussa itse Indiedays Blog Awardseihin Helsingissä. 

Päivä alkoi aikaisin Tampereelta, sillä Inspiration Day-päivätapahtuma starttasi jo puolenpäivän aikaan ravintola Maxinessa. Paikalla oli mm. Olympuksen, Nelly.comin, Vagabondin sekä muiden yhteistyökumppaneiden pisteitä. Anna De Codorniu tarjoili kuohuvaa sekä Fresitan pisteellä sai maistella ihanan jouluista glögijuomaa! Itse halusin laitattaa tilaisuuden yhteydessä vielä geelilakkauksen kynsiin iltaa varten! Oli ihana tutustua uusiin ihmisiin ja bloggaajiin ja myös sellasiin tyypeihin kenen kanssa on vasta vaihtanut kommentteja blogissa. Tapahtuma oli muiltakin osin hyvin lämminhenkinen ja rento. Ja ruuan ystävältä erityispisteet tarjoiluista! 

Loppuhuipennus eli Awardsit järjestettiin Tigerissa ja teemana oli halloween-tunnelmissa Haunted Circus ja ilokseni sain huomata, että niin moni bloggaaja oli pukeutunut kutsun mukaisesti ja mielettömiä asuja tulikin nähtyä. Vähän ehkä näin jälkikäteen harmittaa, että itse tyydyin glitterpaitaan ja mustaan midihameeseen! Ensi kerralla lupaan panostaa ;) Palkintoja jaettiin monissa eri kategorioissa ja mikä musta oli hienointa - moni lukemani blogi sijoittui kärkisijoille ja myös uusia, nousevia blogeja palkittiin. Tämä, jos joku antaa inspiraatiota ja voimaa jatkaa omaa bloggaamista ja panostamista tähän. Ihan mahtavaa! Iso käsi kaikille bloggaajille, jotka inspiroi itseä kirjoittamaan ja kuvaamaan ja onnea kaikille Awardseissa menestyneille!

Harmikseni täytyy todeta, että päivän aikana tuli napsittua hirveen vähän kuvia, sillä muutama päivä ennen tapahtumaa kaaduin ja loukkasin jalkani sekä siinä samassa myös kamerani sai liian kovan iskun.. </3 Joten älkää ihmetelkö, jos blogissa on normaalia hiljaisempaa, se johtuu yksinkertaisesti kameran hetkellisestä poissaolosta. Onneksi on kuitenkin ystävät, jotka tarjoavat apuaan hädän hetkellä, kiitos siitä <3 Toivotaan, että kamera palaa entistä ehompana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti