2015/11/24

CAMEL WITH A HINT OF BLUE

beige1-12 beige7 beige3-1 beige4-1 beige5 beige6


Takki 2Hand / Huivi Monki / Neule Zara / Kengät Bianco / Sormikkaat H&M

Eilen vietin kaunista talvipäivää Helsingissä ja oltiin sovittu Terhin kanssa treffit kuvailujen ja kahvittelun merkeissä. Täytyy kyllä vähän fiilistellä tätä likkaa! Ollaan vaihdeltu muutamia kommentteja toistemme blogeissa ja oon jotenkin tuntenut monesti ihailua ja jonkinlaista sielunkumppanuutta Terhiin. Niin upea tyyppi ja tyyli! Ja kyllä, olin kai oikeassa siitä sielunkumppanuudesta, sillä synkkas mielettömän hyvin ja tuntui kuin oltais tunnettu aina. Haha! On se pelottavaa miten jotkut ihmiset vaan saa tälläsen fiiliksen.

Mun on myös pitänyt jonkin aikaa esitellä uusin kirppislöytö täällä blogin puolella, mutta huollossa oleva kamerani ja nää nopeasti pimenevät päivät on syöneet mun kuvaustahtia liian lujaa. No, mutta here goes! Löysin tän kauniin beessin villakangastakin Uffin tasarahapäiviltä 6lla eurolla ja voin jälleen tehdä ruksin mun löytöjen kultaiseen käsikirjaan! Takki on 100% villaa ja tehty Italiassa. Enkä ole näillä pikku pakkasilla se päälle palellut. Ja kerta tämä kamelitakki on viimeisin muotivillitys niin mikäs sen parempaa. Toivotaan, että säät suosii ja pääsen ulkoiluttaan tätä mahdollisimman usein!

PS. Helsingissä ei oo lunta, mutta Tampereella puut "nuokkuu" jo kauniisti sen painosta! Pian saan  myös kamerani takaisin, joten blogikin pääsee jälleen elävien kirjoihin!

4 kommenttia:

  1. Siis mikä 6e löytö!!! Iha mahtava<3

    VastaaPoista
  2. <3 <3

    Vau, kiitos Jenni! Oli ihana nähdä ja toivottavasti nähdään pian uudestaan : )

    VastaaPoista