2015/09/29

FASHION FESTARIT

globehope1 globehope2 globehope3 globehope4
Vanhasta nahkatakista valmistettu olkalaukku Globe Hope

Fashion Festarit 
Kiseleffin Talo
Aleksanterinkatu 28, Helsinki
1.10 Torstai
Klo 7-22

Ystäväni vinkkasi minulle tapahtumasta, jossa yhdistyy suomalainen muoti ja design, kierrätys ja eettiset valinnat, loistava ruoka ja musiikki.

Café Köket ja Globe Hope järjestävät ensimmäistä kertaa kaikille avoimen tapahtumapäivän loisteliaassa Kiseleffin talossa Helsingin Aleksanterinkadulla. Päivän aikana tullaan näkemään mm. Globe Hopen ja Lumin musiikillinen muotinäytös sekä kattaus huippuesiintyjiä, nautitaan Café Köketin luomukahvista sekä maistiaisista ja shoppaillaan myöhään iltaan asti! Koko tapahtuman ajan tiloissa toimii myös lajittelupaja, jonne saa lahjoittaa vaatteita ja kenkiä pakolaisia varten. Myös lapset saavat osallistua tapahtumaan ja luvassa onkin Globe Hopen järjestämä DIY-paja!

Tapahtumasta on tarkoitus tehdä jokasyksyinen perinne ja sen tarkoituksena onkin juhlistaa upeaa Kiseleffin taloa sekä Torikortteleita ja esitellä mm. uusinta muotia, nousevia bändejä ja esiintyjiä sekä ottaa osaa ajankohtaisiin asioihin. Tulevana torstaina luvassa ohjelmaa siis kaikenikäisille ja ilta huipentuu artistikattaukseen :

Emma Salokoski
Jouni Aslak (UMK) 
Fiola
Vanilla

#fashionfestarit


Tarina Globe Hopen eko-designin takaa kannattaa käydä kurkkaamassa täältä ja samaisesta osoitteesta löytyy myös nettikauppa ihanine tuotteineen! 

Nähdään Fashion festareilla !


FashionFestariFlyeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti