2015/09/16

WIDE PANTS

frenckell1 frenckell2 frenckell3 frenckell4 frenckell5 frenckell6 frenckell7

Kuvat Riikka / Riikka K

Housut 2ndHand / Takki 2ndHand / Paita Ginatricot / Kengät Disnko / Lasit 2ndHand / Huulipuna H&M Beauty Cream Lip Colour sävy 006 "Brunette Ambition"

Oon jo jonkin aikaa halunnut esitellä täällä blogissa nämä ihanat leveälahkeiset housut. Jälleen kerran nämäkin on kotiutettu kirpparilta (joka toinen nykyinen vaatekappale on jollain tavalla tullut mulle toisen käden kautta ..). Kevyt materiaali tekee niistä äärimmäisen mukavat päällä ja oi niin tyylikkään lepattavat, kun tuulinen päivä sattuu kohdalle.  Housut nousee suht korkealle vyötäisille ja siksi niistä pidänkin! Oma kroppa kun ei ole koskaan oo ollut matalavyötäröisiä farkkuja varten, ei edes yläasteella.

Kun nyt oon sukeltanut pää edellä syvälle tähän "kirppis-skeneen" niin annanpa pari vinkkiä niille, jotka eivät vielä ole saaneet touchia touhuun ..

1. Varaa rutkasti aikaa. Esimerkiksi Radiokirppiksen kokoista puljua ei kierretä edes puolessa tunnissa. Mä saan helposti kulumaan siellä vaikka kaksikin tuntia jos sille päälle satun.

2. Pengo tarkasti! Mun parhaat löydöt on löytyneet useat sellaisista "mummopöydistä" missä saattaa lojua jos jonkinmoisia aarteita vuosikymmenien takaa. Kuvien housut ovat mm. silkkaa kasaria. Moni  vikaisee pöytiä vain pintapuolisesti, mutta trust me, siellä syvyyksissäkin voi olla jotain!

3. Älä nirsoile. Laitakaupunkien pikkupikkukirppiksetkin ovat aarreaittoja! Älä tyydy ainoastaan keskustan tutumpiin kirppareihin vaan suunnista rohkeasti esimerkiksi Lielahteen (vink vink manselaiset), josta löytyy ainakin 3 loistavaa kirpparia 1,5km säteellä.

4. Ota kaveri mukaan. Siis mikä onkaan parempaa ajanvietettä yhdessä kun kirppistely? Vielä parempi jos saat einiinkirppisintoisen-kaverin kiertelemään sun kanssa ja innostumaan siitä! Monien isompien kirppisten yhteydessä on usein myös suloisia kahviloita joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Voilá!

Ps. Nyt pitää yrittää keksiä jotain muuta hehkutettavaa blogissa kun kirppistely, heh!

4 kommenttia:

 1. Minä olen kanssa sellanen kirppisharakka nykyään :D Ei tule paljoa edes käytyä muissa vaatekaupoissa kun kirppiksiltä löytää niin hyvin kaikkea! Pitääkin joskus käydä tuolla Lielahdessa, enemmän tulee vaan pysyttyä keskustan ja oman lähialueen kirppiksissä :) Ja nyt oon myös ihan koukussa kaikkiin FB-kirppiksiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti suosittelen Lielahdessa käyntiä! Siellä on Jonnan kirppis, Fida ja olikohan kolmas Lietsun kirppis nimellä muistaakseni? Ja mä oon myös Fb-kirppiksistä koukussa Cos&Filippa K-kirppikseen :DD <3 !!! Ihana tietää ettei oo yksin kirppisharakka :)

   Poista
 2. Haha, mä olen niin sun vastakohta. : D Kirjottelin just muutama päivä sitten blogissa shoppailija minästäni ja totesin että vihaan penkomista ja siksi kirpparilöytöni on yleensä äitini löytöjä tosiasiassa...
  Niin ihana tämä koko asu, levetä housut kutkuttelis löytää : )

  www.terhisuanto.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos kauheesti :)! Kiva saada sulta kommenttia, oon sun blogin suuri fani! Kirppispenkominen tarvii tosissaan sisua ja omistautumista ja se on välillä myös todella turhauttavaa! Mulla menee kirppistely ja löytöjen tekeminen kausissa, välillä on viikkoja kun en löydä yhtikäs mitään ja heivaan koko homman. Ihanaa, että on äiti joka tekee löytöjä, haha :D! Tää leveiden housujen käyttö oli vielä ihan hetki sitten todella kaukainen ajatus, mutta nyt oon todella ihastunut ja ovat viikottaisessa käytössä. Kyllä ne omat vielä osuu kohdalle ;)

   Poista