2015/09/02

BROWN & BLACK

carage1 carage2 carage3 carage7 carage4 carage5 carage6

Kuvat K

Nahkatakki 2ndHand / Toppi Ginatricot / Housut H&M / Kengät Dinsko / Laukku 2ndHand / Lasit 2ndHand

Lupasin edellisessä postauksessa tehdä jutun viimeisimmästä kirppislöydöstä, joka tuolloin sattui olemaan mokkanahkainen bikertakki. Kuinka ollakkaan, tässä välissä löytyi jotain niin uskomattoman ihanaa, että oli pakko ihastuksissaan kuvauttaa se ensin. 

Mulla on selkeästi liikaa vapaa aikaa koska koluan Tampereen kirppareita alvariinsa ja monta kertaa viikossa! Vakuuttelin ystävilleni, että tämähän on ihan vaan harrastus, mutta kyllä tää on jo pakkomielle! Kirppiskiertely koukuttaa todella pahasti varsinkin jos sattuu löytymään tällaisiä aarteita pilkkahintaan! Tuosta mokkatakista pulitin 8 vaivaista euroa.

Meidän taloyhtiön autokatoksiin vie tuollainen ihanan rosoinen ja mun makuun ja sävymaailmaan sopiva harmaa "käytävä", jonka oikeastaan vasta tänään tajusin toimivan äärettömän hyvin kuvauslokaationa! Tuota harmaata vasten värit näyttää supervoimakkailta ja ah tuo mokkakin niin hyvältä! Tänään ensimmäistä kertaa hetkeen palelin ihan kunnolla eli takki osui silmiin kreivin aikaan. Kirppikset ja vilu kunniaan!

2 kommenttia:

  1. Tosi trendikäs asu! Testasin eilen H&M:llä vastaavanlaista, ei kuitenkaan aitoa, nahkatakkia! :)

    Picture Me

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos Marianne :)! Toi takki on kyllä ihan mun ykkössuosikki tällä hetkellä, helppo yhdistää kaikkeen. Mahtoiko olla sellainen beessi takki? Oon saattanut meinaan itsekkin kuolata sitä siellä ;)

      Ps. Mielettömän hyvännäköinen blogi sulla!

      Poista