2017/03/19

SUCKER FOR COATS

BLUE4_1 BLUE13 BLUE20 BLUE9 BLUE12 BLUE15Kuvat Riikka

Turkis 2hand Sammon Kirppis Tampere / Housut & Lasit Zara / Kengät Minna Parikka

Kuulin aiemmin viikolla, kun tuttuni tokaisi, että takit ovat naisen tärkein asuste. Olen täysin samaa mieltä. Kenkien lisäksi olen hulluna takkeihin! Omistan takkeja lähes yhtä paljon kuin housuja ja tuskin tulen koskaan hankkimasta niitä lisää.

Kyseisen turkiksen kanssa mulla kävi tuuri. Kävelin noin pari viikkoa sitten Sammon Kirppiksen (Sammonkatu 26) ohi ja palasin nopeasti takaisin näyteikkunalle. Vaatteiden seassa roikkui upea turkis ja vaikka olin kuolemannälissäni, pistäydyin sisään ja sovitin takkia. Ja no, se oli täydellinen. Jäin kuitenkin miettimään sitä vielä, sillä takissa oli reikä ja en olisi raaskinut maksaa siitä sen hetkistä hintaa. Takki jäi. Jäin harmittelemaan tätä myös myyjälle, joka totesi, että voi yrittää jutella rouvan kanssa, joka takkia möi. Iso plussa asiakaspalvelusta!

Kuljen bussilla päivittäin kirppiksen ohi ja asettaudun usein istumaan juuri sille puolelle linja-autoa, josta nään kirpputorin pitkän näyteikkunan. Takki oli siellä. Oli vielä muutamana muunakin päivänä. Päätin kuitenkin odottaa.

Viime keskiviikkona säntäsin töiden jälkeen salille ja sieltä bussilla kotiin. Istahdin bussiin ja muistin jälleen nälkähuuruissani, kuinka olin jättänyt turkiksen vielä kirpparille. Jäin muutamaa pysäkkiä ennen kotia ja käpöttelin kirpparille. Takki oli siellä. Ja hinta 20 € alhaisempi.

Kirjoittajaa naurattaa tekstissä kahteen kertaan mainittu nälkätila! 

PS. Radio-kirppikseltä Laukontorilta pöydästä 21 voi vielä ensi perjantaihin asti tehdä ihania löytöjä!

2 kommenttia: