2017/03/05

BANG BANG

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled


Hius ja Kauneus 7, Tampere

Siinä se otsis nyt on, kaikessa komeudessaan! Viikko sitten lauantaina pätkäistiin ja siitä lähtien en ole muuta tehnyt kun hiplaillut ja sukinut sitä suuntaan jos toiseen. Ihan vain siksi, koska se on niin I H A N A!!!

Mulla on ollut onni omistaa vakkarikampaaja jo parin vuoden ajan ja mainittakoon tässä nyt julkisesti, että en vaihtaisi häntä mistään hinnasta. Kampaaja tuntee hiukseni sen verran hyvin ja taitoa löytyy, että en antaisi kyllä enää kenenkä tahansa leikellä tätä kuontaloa.

Tämä bardot-malli on sopinut mulle kuin nakutettu ja kasvaessaan se pääsee vielä enemmän oikeuksiinsa. Omistan todella paksun, itsepäisen hiuslaadun, joka taipuu minne tahtoo ja pelkäsinkin tämän koituvan katastrofiksi otsatukan leikattuani. Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että tässä mallissa hiukseni taipuvat juuri oikeaan ja haluttuun suuntaan. Kiitos lahjakkaan leikkaajan! HUOM. Näitä kuvia varten en ole tehnyt hiuksille mitään muuta kuin pessyt ja kuivannut ne hiustenkuivaajalla. Ja katsokaa miten ne taipuvat itsestään?!

Haluan rohkaista kaikkia bardot-tyylisestä otsiksesta haaveilevia kokeilemaan, sillä allekirjoittanut on ainakin umpirakastunut!

Kirjoittaja fiilistelee tällä hetkellä auringonpaistetta ja Gilmoren tyttöjä sekä haaveilee ensimmäisistä parvekekahveista uudessa kodissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti