2015/12/16

ANNALAN TYTTÖ

snow1 snow5 snow2 snow3_1 snow4

Kuvat Riikka / Riikka K

Takki 2Hand / Tekoturkiskauluri Topshop / Pipo Seppälä / Laukku 2Hand / Kengät Dinsko

Mulla on paljon tällä hetkellä mielessä ja jotenkin vaikee pukea mitään tähän sanoiksi. Lyö tyhjää. 
Tai voisin mä yhden jutun tähän jakaa. Oon lähiaikoina miettinyt ja kellanut läpi näitä 25ttä vuotta Tampereella. Miten täällä on kasvanut. Mitä kokenut. Millaista täällä on. 

Tampere on ihana paikka. En koskaan pelkää täällä. Ihmiset on ystävällisiä ja välittömiä. Ilmapiiri on lämmin ja kotoisa. Enemmän täällä ihmiset nauraa kuin murjottaa. Mukulakiviä on joka paikassa. Rakastan tammpereemmurretta. Ja mustaamakkaraa. Täällä on vesistöjä joka ilmansuunnassa. Ihania kaupunginosia ja kauniita maisemia. Jääkiekkoilu on veressä, vaikkei sitä haluaisikaan. Varsinkin Ilves. Rakastan kuinka ulkopaikkakunnilla pääsen pätemään Mansesta ja puolustamaan Ilvestä ja Eppu Normaalia. Täällä tuntee aina kuuluvansa joukkoon. Pystyn ylpeänä kertomaan, että suoritin lukioni Hervannassa. Täällä ollaan jalat maassa. Täältä saa maailman parhaita siipiä. Enkä koskaan kyllästy kertomaan, kuinka oon Annalan tyttö. 

En tiedä mistä moinen kaiho ja kotikaupunkirakkaus muhun iski. Tottahan se on, että vaikka likka lähtis kotoo niin ei se koto lähde likasta. 

Ihanaa loppuviikkoa ja joulun odotusta tyypit <3

2 kommenttia:

  1. Nainen voi lähteä Annalasta, mutta ANNALA ei ei lähe naisesta! Se on varmaan se tärkein määrittävä tekijä omassa historiassa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on! Se on niin merkittävä osa elämää, ettei sitä noin vaan unoheta ;)

      Poista