2016/01/06

MICKEY

rh4 rh7 rh6

R/H Mickey Square Dress / INCH'' Tampere

Satuin taannoin voittamaan eräästä Instagram-kisasta lahjakortin yhteen mun Tampereen lempiliikkeeseen, INCH''iin. Joulun välipäivinä tiesin olevani Tampereella ja lahjakortti vielä taskussa, joten suuntasin liikkeeseen. En etsinyt mitään tiettyä ja liikuin liikkeessä avoimin mielin ja sovittelin muutamia vaatteita. Myös tätä R/Hn tunikamekkoa...

Vau. Pitkästä aikaa vaate, joka on mielettömän helppo, näyttävä, laadukas ja erittäin mukava päällä. Erittäin positiivinen yllätys tuotteessa oli pehmeä puuvilla, joka on valmistettu niinkin lähellä kuin Orivedellä. Ihanaa mekossa on toki myös R/Hn tunnistettavat mustat hiirenkorvat harmaalla pohjalla. Malli on laatikkomainen ja mekko on valmistettu kaikenkokoisille sopivaksi. Mun kropalle mekko istuu todella hyvin ja kuten niin monien mekkotunikoiden kanssa tässä mallissa laatikkomaisuus ei haittaa ja on enemmänkin vain plussaa. Onnistunut kaavoitus!

Ehdoton uus lempparivaate ja vielä luotto sellainen! Paksu puuvilla on ryhdikäs ja materiaali ei pääse ryppyyntymään kovassakaan käytössä. Hengittävä puuvilla sopii erittäin hyvin myös työvaatteeksi. Ja tottaki perfect match to my bunnies ;) 

Hei loistavaa alkanutta vuotta kaikille lukijoille! Mä voisin tehdä yhden lupauksen uudelle vuodelle ja luvata panostaa enemmän suomalaiseen suunnitteluun ja tuotantoon. Tästä on hyvä jatkaa!

1 kommentti:

  1. Suomalaiseen valmistukseen ja tuotantoon kannattaa aina panostaa! Hieno uuden vuoden lupaus ja ihana mekko :)

    VastaaPoista