2016/01/25

HELSINGIN HERRA

white1 white2_1 white3_1 white4

Kuvat Terhi Suanto

Takki Zara / Kengät Minna Parikka / Huivi Cubus 

Huh. Onpa täällä ollut hiljaista. Heti aluks haluan sitä pahotella. Positiivista on kuitenkin huomata, että täällä silti on teitä lukijoita käynyt. Kiitos siitä <3

Hiljaisuuteen on toki syynsä ja en mä pode mitään kauheeta painetta siitä, että blogissa ei ole hetkeen tapahtunut mitään. Fakta on se, että työtunnit ovat triplaantuneet ja muutto uudelle paikkakunnalle on vienyt mun aikaani tällä hetkellä. Mulle kuuluu siis todella hyvää tällä hetkellä ja oon tosi onnellinen, että pääsin uusien haasteiden pariin. Uskon, että kun tää arki tästä lutviutuu ja pääsen kunnolla asettumaan aloilleni, myös blogi alkaa palailemaan vanhaan postaustahtiin. 

Eilen tosiaan muutin sitten virallisesti Helsinkiin ja raahasin elämäni jätesäkeissä ja laatikoissa uuteen asuntoon. Jännää! Tästä se stadilaisuus alkaa!

Kivaa maanantaita tyypit! 

4 kommenttia:

 1. Ei vitsit mä mietinkin mistä sä olet niin tutun näköinen, Parikan liikkeestä! :D Mä olin se epäonninen, joka jäi ilman alennusbaltsuja, mietin silloin et kehtaanko kysyä mistä tunnistan... Ja upeathan nuo kengätkin ovat, itse himoitsisin, mutten tiedä mihin yhdistää, joten taitaa jäädä vain haaveeksi :) Onnea kyllä ihan mielettömästä työpaikasta ja muutosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, niitä pinkkejä Bugseja taisitkin sillon havitella? Voi harmi :"( Onneks uutta rupeaa kumminkin jo ens kuussa tulemaan, jos sitten löytäisit jotain ihanaa uutta itselles ;) Ja vitsi kiitos hei kun tulit kommentoimaan, mulla kans yleensä jää asiakkaat ja kasvot tosi hyvin mieleen ja nyt muistan sut kyllä heti! Ja kiitos onnitteluista <3 Ehkä törmätään vielä!

   Poista
 2. Pakko sanoa että aivan ihana takki!! *_*
  EKsyin blogiisi vasta äskettäin ja sait heti uuden lukijan, sulla on ihana tyyli :>
  Onnea Helsinkiin muutosta ja työpaikasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos! Zaran aleista huippulöytö!! Ja voi ihanaa kiitos kommentista, oon tosi otettu <3 Kiva että päädyit lukemaan :)!

   Poista