2017/08/24

Babouches

Untitled Untitled Untitled Untitled


Babouchet MADesign

Pari viikkoa sitten vierailimme paremman puoliskon kanssa Tampereen Hiedanrannan Kuivaamossa, jossa järjestettiin Vinstage-tapahtuma. Kuivaamo oli täynnä toinen toistaan inspiroivampia vintage-liikkeitä ja myyjiä, joiden valikoimista pystyi kalastelemaan jos jonkinlaisia aarteita! Varsinkin lähes virheettöminä säilyneet huonekalut ihastuttivat! Todettakoon, että vintagen keräily on jokseenkin kuitenkin rahamiesten ja -naisten hommaa, joten tyydyn itse ennemmin tori.fi:n sekä kirppisten antiin. Haaveilla toki aina saa..

Hetken kierreltyämme pysähdyimme herttaisen nuoren pariskunnan kohdalle, sillä heidän pisteellään kävi kuhina. Kenkähaukkana hyökkäsin toki heti katsomaan, mistä tuo kuhina johtuu. Pariskunnalla oli mukanaan pieni korillinen Marokossa käsintehtyjä vuohennahkaisia babouche-tossuja. Tossuja löytyi sekä pyöreällä että kapealla kärjellä.

U P E I T A !

Tossukoiden malli on aavistuksen lyhyt, joten valitsin itselleni normaalia suuremman koon sekä toki turvallisen mustan värin. Olen haaveillut tossuista since Terhi Pölkki ja nyt tein aivan mielettömän löydön puolivahingossa! Babouchet ovat mielettömän pehmeät ja todellakin, kuin aamutossut. Nahkapohja tekee askelluksesta miellyttävän pehmeän ja kengät hengittävät erinomaisesti. Hauskaa ja myös totuttelemisen arvoista kengissä on myös pohjan rakenne, joka ei vastaa normaalia pohjarakennetta, jossa selkeästi erotellaan kenkäpari oikean ja vasemman jalan kengäksi. Saatan itsekin sujauttaa kengät jalkaan sen suurempia miettimättä, onko kenkä täysin oikeassa jalassa. Hauskaa vaihtelua!

Tämä pari on miellyttävin ja pehmoisin kenkäpari, jota olen koskaan omistanut! Suosittelen lämpimästi tsekkaamaan MADesignin sivut jo pelkän inspiraation vuoksi, heidän valikoimansa henkii ihanaa hyggeilyä arabi-vivahteella. Pariskunta kertoo myös ihailtavan avoimesti toiminnastaan sivuillaan - iso peukku!

***

Found these amazinlgy beautiful and soft babouches from a Vinstage fair in Hiedanranta, Tampere. I've dreamt of these kinds of shoes for a while so this was a very pleasant finding!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti