2017/05/31

SUMMER COLLAGE

mywishlist_summer

Kuvat Pinterest / Mango. com

Päätin koota yhteen ideoita ja tuotteita, jotka inspiroivat tällä hetkellä vahvasti ja jotka kuuluvat tulevan kesän toivehankintalistalleni.

Olen tylsä pukeutuja ja myös suhteellisen laiska asustaja mitä tulee erilaisiin huiveihin, koruihin tai kenkiin. Pidän kaiken simppelinä. Kesän saapuessa sitä kuitenkin hieman reipastuu ja uskaltaa kaivaa ne suurimmatkin rinkulat kaapista esiin. Toivelistallani Nro1 onkin näyttävät, kultaiset korvakorut. (Tähän vaikuttajana saattaa myös olla tämän hetkinen Insta-ihastukseni ja korvakorujen jumalatar @thefashionmedley.)

Nro2 edustaa hieman erilaista asustamista ja pidempiaikaista sellaista. Olen nimittäin päättänyt hankkia toisen tatuoinnin. Löysin monien suositusten kautta Tampereelta erittäin taitavan tekijän ja aion pinkaista hänen luokseen mahdollisimman pian. Päädyn todennäköisesti graafisen kauniisiin kukkasiin, kuten kuvassa kollaasini taustalla. En malta odottaa!

Olen aina ollut enemmän housu- kuin mekkoihminen, mutta tällä hetkellä verkkokalvoni ovat täyttyneet upeaakin upeammista hulmuilevista kukkamekoista, joten annan sille mahdollisuuden! Yksi löytyykin jo ostoskorista Mangon sivuilta.. Nro 3 on siis varma kesän merkki!

Kesäisin uskaltaudun myös rohkeammin valitsemaan ylleni värejä ja tänä keväänä silmää on miellyttänyt erityisesti erilaiset keltaisen sävyt ja varsinkin murrettu aavistuksen sinappinen keltainen. Mikä tahansa keltainen käy, I'll go for it! Nro 4, jotain keltaista. 

Nrolla 5 koreilee hieman maskuliininen, topattu perinteinen musta bleiseri! Tämän bongaan mitä todennäköisemmin äitini ja isoäitini vaatekaapista! Oi, unohdettu bleiseri!

Kirjoittaja on kiireinen työnainen, mutta samalla iloitsee uudesta sähkögrillistä parvekkeella!

***

Long story short; here's my ultimate summer wish list! Including a new tattoo, something yellow, big golden earrings, a masculine black blazer and a flower dress. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti