2017/04/10

A FOR ALL YOU NEED

arela6 arela5 arela4


Merinovillaneule Arela

Luulenpa, etten tämän jälkeen tule enää koskaan tarvitsemaan yhtäkään mustaa neuletta. She's the one.

Toissa viikolla Instagramia selaillessani huomasin Arelan järjestävän myös Tampereella "For Good" second hand-tapahtuman. Tiesin oitis, minne tulisin matkaamaan muutaman päivän päästä. Tapahtuma järjestettiin Arelan Tampereen myymälässä, joka ei ole aivan perinteisin liiketila, vaan kyseinen putiikki sijaitsee perustajan Maijan kotona.

Astuimme ystäväni kanssa Tammelan Pikilinnan taloon sisään ja upealla vanhalla hissillä yläkertaan. Ovi oli raollaan ja uskaltauduimme sisään. Putiikissa soi rauhallinen jazz ja saimme vilkuilla tuotteita rauhassa ja välillä rentoutua nojatuoleissa. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt kuinka hyväkuntoisia second hand-neuleet olivat ja samalla mietin, miten kukaan koskaan raaskii näistä luopua??

Päädyin sovittelemaan muutamia tuotteita ja ihastuin erityisesti ylellisen kevyeen merinovillaan! Huomasin toisen asiakkaan sovittelevan neuletta, joka laskeutui mielettömän kauniista ja istui juuri oikeista kohdista. Päätin sovittaa samaista neuletta. Sovitettuani tajusin, etten halunnut enää ottaa sitä pois päältä, sillä tästä neuleesta löytyi kaikki; istuva, mutta kuitenkin sopivasti väljä malli, upea materiaali, sekä juuri sopiva pituus.

Olin ja olen edelleen myyty.

Haluaisin myös antaa erityismaininnan asiakaspalvelusta, joka aurinkoisuudellaan, asiantuntijuudellaan ja ripauksella huumoria oli SUPER! Lisäpisteet myös nameista! <3

Kirjoittaja kaivoi viikonloppuna Leviksen kaapista ja odottaa ystävien täyteistä pääsiäistä! 

***

I think I won't be needing any other black knits. Ever. She's the one. 

I visited a boutique of a Finnish clothing brand Arela few weeks ago and ever since my heart is entirely with merino wool. And it will stay that way. 

2 kommenttia:

  1. Neuleen matsku näyttää kieltämättä todella hyvältä ja laadukkaalta! Oot tehnyt todella hyvän löydön, pidä siitä kiinni ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Venla, kiitos kommentista! :) Oon kyllä todella tyytyväinen tähän löydäkseen! Varmasti ikuinen :)

      Poista