2016/02/29

X4

culottes1 culottes2 culottes3 culottes5 culottes7 culottes8_1 culottes9

Kuvat Emma / The Wilde Things

Takki 2Hand/ Culottesit H&M / Neule Seppälä / Lasit 2Hand / Laukku 2Hand / Huivi Lindex

Näissä kuvissa kiteytyy aikalailla tämänhetkisen tyylini kulmakivet. Helsinki on inspiroinut mua ympäristönä todella voimakkaasti ja tuntuu, että kevään edetessä se vaan voimistuu. Oon saanut tyylini pieniä piristysruiskeita ja muutamista jutuista en enää luovu.

1. Pitkä villakangastakki

Kuvissa esiintyvä villakangastakki on kirppisurani huippu ja paras ostos. Ei siitä mihinkään pääse. Se istuu kuin nakutettu ja väri miellyttää mun silmää miten tahansa yhditettynä.

2. Culottes-housut

Rakastan tätä mallia. Jälleen yksi miesten inhokki ja anti-poikaystävä - housu, mutta saamari kun on mukavat. Yhdistettynä esimerkiksi näyttäviin sukkiin tai näin viileillä keleillä kivoihin "kudottuihin" polvisukkiin, asusteena täysin voittamamaton. Uskon, että kihlattuni on toista mieltä. Näitä haalin kaikissa matskuissa ja väreissä!

3. Oversize- neule

Vierailin muutama viikko sitten Seppälässä pitkästä aikaa ja viime minuuteilla ennen sulkemisaikaa sovitin tuota neuletta. No sehän kannatti. Se sisältää juuri oikean määrän puuvillaa ja on erittäin miellyttävä ihoa vasten. Oikeanlainen leikkaus ja kiva V-aukko saavat multa myös pointsit kotiin! Huom! Olen alkanut haalia myös värejä tässä kategoriassa! Niistä myöhemmin lisää..

4. Surffitukka ja suolasuihke
(kuuluuko tää "tyyliin"?)

Oh what the heck. Kyllä se on niin iso osa mun jokapäiväistä ulosantiani, että on sille jo saatava oma osuus. Nimittäin tukka. En sitä juuri laita. Pesen iltaisin, joka toinen päivä, saatan muutaman löysän kiharan tehdä raudalla ja heitän päälle suolasuihketta. Avot. En tarvitse muuta. En ole koskaan liiemmin tukkaani laittanut saati pitänyt edes kiinni. Ja vaikka laittaisin, jossain vaiheessa päivää se nuttura on auki. Ei pääse koira karvoistaan.

Superia maanantaita ihmiset! Ja GO LEO!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana asu! <3 Tommosen takin kun löytäisi itsekin jostain... Ja sun tukka näyttää super hyvälle! :) Oon itekki tosi laiska laittamaan tukkaani ja pitäis kyllä varmaan ryhdistäytyä sen kanssa :D Mutku ei vaan jaksa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Miru jälleen piritävästä kommentista :)!! <3

   Poista
 2. Ihana asu :) Toi takki on kyllä hyvän mallinen, tosi hyvä kirpparilöytö!

  http://sinaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Takki on kyllä makee! :) Parhaat löydöt kyllä aina kirpparilta!..Harmikseni niin tälläkin kertaa ..:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on! Pakko kyllä todeta myös, että Helsingin kirpparit ei oo mitään verrattuna Tampereen valikoimaan ;)

   Poista