2015/08/26

SUUTARI PYSYKÖÖN LESTISSÄÄN

last1 last2 last3 last4 last6 last7 last8
Mun piti ihan googlettaa mitä tuo otsikon sanonta oikeasti tarkoittaa. Näin vastasi Urbaanisanakirja :

"Kukin tehköön vain sitä mihin pystyy, 
pitäköön huolen vain omista asioistaan."

Löysin nämä vanhat lestit Tampereen Papinkadun Kodin Kakkonen-kirpparilta naurettavan halvalla. Alan ihmisenä olin tietty superiloinen tästä löydöstä, itse kun en omista kuin muutaman muovisen lestiparin. Puisena näitä ilmeisesti enää harvemmin valmistetaan eikä ihan joka paikasta saa! Ihan käyttökelpoisetkin vielä joten miksenpä nikkaroisi itselleni paria kenkiä. Nahkojakin kun on vaatehuone väärällään.

Oon tälläisiä puisia lestejä etsinyt jo jonkin aikaa ja nyt vihdoin ne löydettyäni haluan kyllä varmistaa, että pääsevät ansaitsemalleen paikalle kotona. Ystäväni äidillä on mielettömän hieno kokoelma lestejä seinällä pitkät rivit, ehkä hänestä inspiroituneena alankin tuumasta toimeen ja nikkaroimaan!

(Varmaankaan muut kuin alan tuntevat ihmiset ei olis näin fiiliksissä ja postaisi 7 kuvaa muutamasta puupalikasta.. Mutta onhan nää nyt upeita!  PS jos joku lukija sattuisi tietämään/arvaamaan mistä nämä voisi olla alunperin peräisin niin kommentoikaa ihmeessä alle, olisi kiva tietää.)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti